måndag 22 mars 2010

ännu en dag i Landsbros kärna

"tja, tja bloggen. Har precis kommit hem från ännu en dag i mitt perfekta liv."
Ja! vi är på gång nu. Teaterna (heter det så? :O) är i full fart.
Förändring blev det oxo för Marita som kom tillbaka efter två veckors lov från oss och märker en STOR förändring av scener och tillägg av lite saker man inte vill missa. Jag vet dock itne riktigt vad hon tyckte om det...... men hon får väl bara leva med det ;)

I den "lilla gruppen" så går teatern framåt med sjumilakliv och alla verkar hittat sina roller. Jakob verkar trivas som den godis-man han är och Nathaniels roll är ju lite i en egen klass men ack vad klockren. Och Zara, Mickaela och Johanna är verkligen toppen på moset, så att säga och dom höjer pjäsen lite, om möjligt.
Lite nyförvärv har vi ju oxo skaffat oss, vilket vi behöver när vissa åker till Frankrike och så.... eller Anna? Och vad ska man säga om Emelie? Hon dyker alltid upp och lyckas varje gång spela allas roller som är borta. Vad blev det idag, 4-5 olika roller? :O ;D

I den "stora gruppen" börjar storyn komma fram och alla börjar mer eller mindre inta sina roller. Jag kan ju säga att jag själv börjar fatta historien och att det tillslut kommer sluta riktigt bra!

Hälsningar the one and only - manligheten själv

2 kommentarer:

Unknown sa...

Underbart!!!! Tack Miriam för att du bloggar

miriam sa...

haha det är bara lugnt :) har man inte mer för sej, så ;)